Menu

De bestelling is geslaagd. En nu?

Track & Trace, voorraadbeheer, financiële administratie, retourproces ...

Orderpick

Nadat de bestelling is geplaatst volgt de orderverwerking. Bij een grote webshop is het belangrijk ook dit proces zo efficiënt mogelijk in te richten. Heb je veel orders te verwerken, dan is het praktisch dat alle producten van de te lopen orders in het magazijn op volgorde worden gelopen om zo geen onnodige meters te lopen. Daarnaast kan het helpen met een barcode scanner te werken om er zeker van te zijn dat de juiste items in de juiste dozen belanden.

Track & Trace

Klanten verwachten tegenwoordig dat wanneer de bestelling is ingepakt er een track en trace mail wordt verstuurd. Wellicht hebben ze tijdens het bestellen voor bijvoorbeeld een PostNL afhaalpunt of avondlevering gekozen. Dit moet ook af te leiden zijn aan de Track & Trace informatie.

Retouren

Als je online verkoopt ontkom je er niet aan dat je klanten ook spullen terugsturen omdat ze afwijken van wat de klant had verwacht te ontvangen. In de ene branch heb je meer retouren dan de andere, maar je zult moeten voldoen aan de wet "Verkoop op afstand".

 

netkiX is al meer dan 15 jaar actief in de e-commerce branche. Zowel als ontwikkelaar van maatwerk software voor webwinkels, maar ook ondersteuning in pakketten als Magento, OS Commerce of Shopify.

Advies met betrekking van online marketing, beperken van retouren of koppelingen met e-mailmarketing software, alles is wel een keer langsgekomen. En als een standaard pakket niet datgene kan wat benodigd is, maken we iets exact op maat!

Contact

Jeroen Zelvoort