Menu

Meten is weten

Bijvoorbeeld met Google Analytics

Waar komt wie vandaan met welk device en hoe converteren ze?

Google Analytics is gratis software van Google die je kan gebruiken om vrijwel alle activiteiten naar, op en van je webwinkel of website te meten en inzichtelijk te maken. Het doel van Google Analytics is om je een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergave. Hiermee kan je dus perfect zien wat bijvoorbeeld de herkomst is van de bezoekers, hoe lang de bezoeker op een bepaalde pagina blijft, op welke pagina de bezoeker je website weer verlaat, waar men op geklikt heeft en, het belangrijkste, welke bezoekers je het meeste opleveren.

 

netkiX is al meer dan 15 jaar actief in de e-commerce branche. Zowel als ontwikkelaar van maatwerk software voor webwinkels, maar ook ondersteuning in pakketten als Magento, OS Commerce of Shopify.

Advies met betrekking van online marketing, beperken van retouren of koppelingen met e-mailmarketing software, alles is wel een keer langsgekomen. En als een standaard pakket niet datgene kan wat benodigd is, maken we iets exact op maat!

Contact

Jeroen Zelvoort