Menu

Marktplaatsen of Verkoopplatformen

Bol.com, Amazon, Zalando en meer...

Niet meer weg te denken: Marketplaces

Marketplaces, zoals die van Amazon, Bol.com, Zalando, FONQ maar nu ook Blokker, zijn niet meer weg te denken uit het e-commerce landschap. Organisaties die jouw product aanbieden, maar ook de afhandeling van de betaling voor hun rekening nemen. Zelf zorg je voor orderverwerking en eventueel retouren. Je hoeft dus niet per se een website te hebben om jouw producten te verkopen. De marketplace zorgt voor de nodige tools om je producten en bestellingen te beheren. De marketplace houdt een fee in voordat de afrekening plaatsvindt.

Het is verstandig een keuze te maken in welke producten, tegen welke prijs worden geplaatst op de marketplace. Vaak ontvang je geen bijdrage in de verzendkosten, maar draai je er wel voor op. Dus een goede afweging kan een hoop kosten besparen.

 

netkiX is al meer dan 15 jaar actief in de e-commerce branche. Zowel als ontwikkelaar van maatwerk software voor webwinkels, maar ook ondersteuning in pakketten als Magento, OS Commerce of Shopify.

Advies met betrekking van online marketing, beperken van retouren of koppelingen met e-mailmarketing software, alles is wel een keer langsgekomen. En als een standaard pakket niet datgene kan wat benodigd is, maken we iets exact op maat!

Contact

Jeroen Zelvoort