Menu

Websites

Van heel simpel tot bv met een onderliggende database

Een website die alleen tekst en foto's weergeeft als uithangbord voor uw bedrijf, of bijvoorbeeld een website met een onderliggende database om bepaalde gegevens vast te leggen. We kunnen alle kanten op:

Van den Hoek

Voor meubelmakers Van den Hoek is een één-pagina-website gemaakt. Wat doet het bedrijf, hoe mooi zijn hun producten, contactgegevens etc. Een perfect uithangbord!

Gallery Image

FIB - Federation of International Bandy

Voor deze wereldbond van de sport bandy hebben we een website gemaakt voor het ondersteunen van internationale transfers. Als er bijvoorbeeld een speler nu in Noorwegen speelt en is aangekocht door een Zweedse club, dient via deze website een akkoord te worden gevraagd van de sportbonden die betrokken zijn. Na aanmelding van de transfer worden de betrokken bonden via mails uitgenodigd om wel of geen toestemming te geven voor de transfer. Dit kan allemaal gedaan worden via de website. Uiteraard krijgen door de privacy wetgeving de gebruikers van de site alleen de informatie en gegevens te zien waar ze op dat moment recht op hebben: een willekeurige gebruiker kan alleen een transfer aanmelden, een sportbond kan alleen de transfers zien die die bond betreffen.

Gallery Image

Zorgwissel

Voor onze zusterorganisatie Zorgwissel, die software maakt voor de zorg, hebben we de website gemaakt die hun producten toont. Onder meer voor het tonen in een app van de beschikbaarheid van specifieke verpleegbedden in verpleeghuizen in de gezochte regio.

Gallery Image