Menu

Meld je aan bij een waarborg...

... of niet ... that's the question

Waarborgen, wat doen ze?

Als eigenaar van een webshop of als verkoper op een platform wil je je klanten optimale service verlenen. Maar het is ook ontzettend belangrijk dat potentiële klanten jou vertrouwen. Klanten zoeken daarom tijdens het shoppen naar een keurmerk. Welk keurmerk kies jij?

Thuiswinkel Waarborg, Webshop Keurmerk, Webwinkelkeur, Qshops Keurmerk of bijvoorbeld Trusted Site. Allemaal keurmerken die vertrouwen uit moeten stralen naar de klant. Je kunt je aansluiten, maar daar moet je wel wat voor doen (en betalen). De waarborgen helpen je een aantal juridische afspecten over het thuiswinkelen goed af te dichten zodat er geen onduidelijkheden voor de klanten zijn. Bij een geschil kan de klant zich tot het waarborg wenden.

De juridische aspecten zijn onder andere:

  • Duidelijkheid over kosten
  • Achteraf betalen
  • Bedenktijd
  • Garantie via de webwinkel
  • Klachtenbemiddeling
  • Privacy

Je krijgt het keurmerk dus niet zomaar!

 

netkiX is al meer dan 15 jaar actief in de e-commerce branche. Zowel als ontwikkelaar van maatwerk software voor webwinkels, maar ook ondersteuning in pakketten als Magento, OS Commerce of Shopify.

Advies met betrekking van online marketing, beperken van retouren of koppelingen met e-mailmarketing software, alles is wel een keer langsgekomen. En als een standaard pakket niet datgene kan wat benodigd is, maken we iets exact op maat!

Contact

Jeroen Zelvoort